QUI SOM?

Som el Grup de Xarxa Sant Joan de Vilatorrada que organitzem la Programació Anual d’Espectacles Infantils de la Xarxa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de vilatorrada i la Diputació de Barcelona. La programació anual inclou un total de 6 espectacles per gaudir en familia: teatre, titelles, màgia, pallassos, teatre musical… un univers d’aventures on podràs imaginar, recrear, riure i passar una estona d’allò més divertida.

D’ON VENIM?

Fa uns anys tot un seguit de mares i pares coincidíem en què al nostre poble al llarg de l’any, faltaven tot un seguit d’activitats adreçades especialmet al conjunt dels nens i nenes de Sant Joan. Així doncs, intentant solucionar aquesta mancança va néixer l’Associació cultural Xarxa Sant Joan de Vilatorrada.

El nostre objectiu era clar, programar i consolidar al nostre poble, una temporada estable d’espectacles infantils i juvenils que toqués totes les vessants escèniques: el teatre, la dansa, la música, els titelles, el clown, la màgia…

A ulls de qualsevol podria semblar fàcil aconseguir aqueste repte. Però el cert és que darrere hi ha tot un esforç, sempre per part de voluntaris i voluntàries per la cultura que sovint resulta imperceptible però sense ells i elles , enguany no estaríem celebrant els 20 anys.

COM POTS COL·LABORAR AMB NOSALTRES?

Pots col·laborar amb nosaltres aportant idees, col·laborant de dissenyador de publicitat o programador de web, ajudant-nos a preparar l’espectacle, i moltes coses més. Si estàs interessat, pots contactar amb nosaltres pel telèfon o correu, i ens posarem en contacte amb tu.

FUNDACIÓ LA XARXA:

Enllaç a la pàgina web de la Fundació (fer clic a la imatge):

Enllaç a la fundació la xarxa.